NAJKOMPLEXNEJŠÍ NÁVOD PRE VÝBER A PRÍPRAVU SACHARIDOV+ 21 VÝŽIVNÝCH SACHARIDOVÝCH RECEPTOVa 10 VÝŽIVNÝCH DEZERTOVA k tomu všetkému získate ZDARMA e-knihy ""Výživné sacharidové recepty"" a ""Sladké bez hriechu"" a 5 bonusových VIDEO návodov.5 krokov ako vyberať „sacharidy“ na váš tanierKtoré sacharidové potraviny sú najvýživnejšie a ktorým by ste sa mali vyhýbaťTOP 20 lokálnych a TOP 10 dovezených sacharidových potravínAko kombinovať sacharidové potravinyKto, kedy a koľko sacharidov môže konzumovaťAko správne pripraviť zeleninu, ovocie, obilniny, strukoviny a hľuzy, aby ste z nich eliminovali škodlivé antinutrientyAko namáčať, klíčiť a fermentovať sacharidové potravinyAko si pripraviť tradičný celozrnný chlieb z kváskuKtoré potraviny obsahujú najviac pesticídov a ako sa ich zbaviťAko je to s glykemickým indexom a náložouAko si pripraviť domáci kečup, džem, presnidávku alebo čalamáduPrečo by ste už nikdy nemali konzumovať kôrku z chlebaV knihe tiež nájdete odporúčané značky výrobcov a predajcov, aký kuchynský riad by ste mali používať a aký vyhodiť z vašej kuchyne a mnoho ďalšieho...V KAPITOLE SLADKÉ BEZ HRIECHU SA NAUČÍTE:7 krokov pre prípravu výživných dezertovKtorých 5 „potravín“ by ste už nikdy nemali použiť pri príprave dezertovKtorých 13 potravín by mali vaše dezerty obsahovaťPripraviť úžasný domáci tvaroh, džem a presnidávku (pyré)PLUS TOP 10 SUPER SUROVÍN Z NAŠEJ KUCHYNE, KTORÉ POUŽÍVAME PRE PRÍPRAVU DEZERTOVNaše sacharidové recepty majú 3 hlavné črty.Čerstvé a lokálne potravinyKeďže si veľmi zakladáme na čerstvosti a tradičnom pestovaní potravín a radi podporujeme miestnych a poctivých farmárov, v našich receptoch nenájdete banány, tropické „čerstvé“ ovocie, alebo niektoré druhy zeleniny. Naopak v nich nájdete celé obilniny, strukoviny, hľuzy a lokálne ovocie a zeleninu.50 a viac % sacharidovKeďže sú naše recepty sacharidové, hlavná makroživina v nich sú sacharidy, ktoré predstavujú minimálne 50 % z celkovej energie. Parametre:
Autor:Chudý Martin Vydavateľ:Elist Počet strán:220 Jazyk:slovenčina